Aanbieding!

Wahl Magic Clip Cordless

239,51 154,56

Ideaal voor fades en blending en super geschikt voor dik, stug haar.
De Wahl Magic Clip Cordless is een oplaadbare tondeuse met Staggertooth crunch blade technologie waardoor de tondeuse ideaal is voor fades, blending en ook super geschikt voor dik en stug haar.

Categorie├źn: ,

Beschrijving

De Wahl Magic Clip Cordless is een oplaadbare tondeuse met Staggertooth crunch blade technologie* waardoor de tondeuse ideaal is voor fades, blending en ook super geschikt voor dik en stug haar. De Wahl Magic Clip Cordless is tevens uitgerust met Lithium Ion accu, met behulp van deze accu kunt je gemakkelijk 90 minuten doorwerken. Is de accu leeg dan kun je hem opladen in 120 minuten of je kunt gewoon doorwerken met snoer. Het snijmes is verstelbaar door middel van handige verstelhendel, je kunt het snijmes verstellen van 0,8mm tot maximaal 2,5mm.

De Wahl Magic Clip Cordless wordt standaard geleverd met:

  • 8x PREMIUM Opzetkammen; nr. 0,5 (1,5mm), nr. 1 (3mm), nr. 1,5 (4,5mm), nr. 2 (6mm), nr. 3 (10mm), nr. 4 (13mm), nr. 5 (19mm), nr. 6 (25mm)
  • 1x Tondeuse kam
  • 1x Schoonmaak borstel
  • 1x Tube Olie
  • 1x Beschermkapje voor de snijkop
  • 1x Oplaadkabel

* Staggertooth crunch blade technologie is een technologie die inhoudt dat de normale tanden van de snijkop worden afgewisseld met een korte vertanding waardoor er meer haar door het snijmes kunnen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wahl Magic Clip Cordless” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *